Logo-vandenam-kl-[Converted].png

PCS - Franky Vandenameele

Vandenameele is, nu de derde generatie op rij, reeds meer dan 30 jaar actief in de sector. Ons werkterrein ligt vooral in West - Vlaanderen, Oost - Vlaanderen en Henegouwen. Wij beschikken over goed opgeleide werknemers die gebruik maken van modern en gespecialiseerd materiaal. Tevens zijn wij erkend OVAM-ophaler van niet gevaarlijke afvalstoffen en erkend bij Aquafin en IPALLE als aanvoerder van septische materiaal. Tal van particulieren, zelfstandigen, verzekeringen, experts en kmo’s doen een beroep op onze diensten.

Professioneel ruimen

Al onze werken worden met de nodige vakbekwaamheid uitgevoerd en na de werken krijgt u de nodige attesten betreffende de verwerking van de opgehaalde afvalstoffen. Onderhoudscontracten kunnen zonder problemen aangeboden worden.

Wij bieden een eerlijke prijs, vlotte service en verzorgd werk. Vandaar onze naam Professional Cleaning Service. Iedere offerte is bij ons gratis en volledig vrijblijvend!

vda_52 (1).jpg
vda_51.jpg
vda_1 (1).jpg
Ruimen en ontstoppen

 

Ontstoppen van leidingen, ruimen van waterputten, ruimen van aalputten.

Industrieël reinigen
 

Wij staan in voor een ruime waaier aan werkzaamheden in de industriële reiniging. Een specialiteit waar we ons al vele jaren in verdiepen.

Detectie en camera-inspectie
 

Wij verzorgen camera-inspecties van afvoerleidingen, rioleringen en detectie van breuken en verborgen putten.